N.S.V. Carolus Magnus

N.S.V. Carolus Magnus
Carolus Magnus studentenvereniging

Sociëteitslustrumcommissie

Elke vijf jaar vieren wij op een grootste manier ons Sociëteitslustrum. Deze week/weken worden verzorgd door deze commissie.

Sociëteitscommissie

Na het Bestuur zijn zij degene die de Kroeg draaiende houden. Klaarzetten van de zalen, ordelijk laten verlopen van de open feesten en uiteraard het zorgen voor een vreselijk goede omzet van de Stichting zijn maar een paar grepen uit het takenpakket en de verantwoordelijkheden van deze commissie.

Zomertijdcommissie

Tijdens de Vierdaagsefeesten is dit de commissie die een week lang de mooiste feestjes verzorgd op de Kroeg.

Tapcommissie

Bij het voorzien van de menselijke behoefte naar drank is deze commissie van grote waarde. Tijdens al onze eigen feesten en ledenavonden zijn zij degene die achter de bar de vloeibare versnaperingen verzorgen.

VNC-commissie

Elke vrijdagavond kan het weekend worden ingeluid in de kelder op de Kroeg. De VNCcommissie verzorgt het thema en de aankleding en zorgt voor een onvergetelijke avond.

Discocommissie

Houdt zich bezig met de muziek op de Kroeg. Tijdens open feesten zorgt de discocommissie ervoor dat de foute muziek en de hitjes uit de speakers knallen.

Beheerscommissie

Zorgt voor het onderhoud van het pand. Als er bepaalde zaken geverfd moeten worden of er is iets stukgegaan wat te maken is dan zal deze commissie dat regelen.

Eetkamercommissie

Wekelijks wordt er gezorgd voor maaltijden. 

Vrijmibocommissie

Regelt de vrijdagmiddagborrel na een heftige week of tentamenperiode. Deze borrel bestaat uit heerlijke hapjes en een bijzondere drankactie. Perfect dus om de week nog eens door te nemen of juist niet!

Feestcommissie

Bij alle feesten op de Kroeg moet er natuurlijk veel geregeld worden. Denk hierbij aan de aankleding van de zalen. De feestcommissie creëert hiermee een goede sfeer tijdens de feesten met ook een passend thema.

De Vereniging