N.S.V. Carolus Magnus

N.S.V. Carolus Magnus
Carolus Magnus studentenvereniging

Zaal huren?

Op een studentensociëteit is er veel mogelijk, indien het binnen de perken blijft. Het huren van zalen voor allerlei evenementen is een optie op onze sociëteit. Er zijn zalen die mogelijkheden bieden voor: vergaderingen, meetings, lezingen, feesten, afstudeerborrels en meer. Deze opties zijn er ook voor mensen die geen lid zijn van de vereniging. De drankprijzen en de prijs voor zaalhuur kunnen worden opgevraagd bij onderstaand mailadres.

Een aantal regels die gelden, waarover twijfel kan bestaan, worden hieronder benadrukt:

  • Indien een gehuurde zaal wordt afgezegd binnen 7 dagen voor de dag van huren, staat hier een boete op;
  • Er mogen geen confettikanonnen worden af gelaten of iets van die aard;
  • Er staan boetes en/of herstelbetalingen op het bewust of onbewust vernielen van materialen in of van de zaal;
  • De zaal dient te allen tijde opgeruimd achter gelaten te worden;
  • Voor zelf meegenomen drank dient flessengeld betaald te worden.

Vul het formulier onderaan deze pagina in om een zaal te huren. Er wordt dan zo snel mogelijk contact met u opgenomen.

Meer regels en voorwaarden staan in het huurcontract.

Voor meer informatie met betrekking tot zaalhuur mail naar: exactor@carolusmagnus.nl.

Zaal carolus Magnus

De Borrelkamer

De Borrelkamer is, zoals de naam doet vermoeden, een ruimte om rustig te borrelen. In dat opzicht is de ruimte vergelijkbaar met de FReC-zaal. Tevens wordt de zaal vaak gebruikt om te vergaderen. Tijdens de jaarclubavond staat de zaal vol met eerstejaars leden die komen borrelen.

De FReC-zaal

De Feest Receptie en Cultuur- zaal wordt over het algemeen gebruikt om rustig te borrelen. Er worden regelmatig filmavonden en culturele activiteiten georganiseerd. Tijdens feesten wordt in deze zaal een rustigere muziekstijl gedraaid.

De Vergaderzaal

De Vergaderzaal is de ideale ruimte om een grotere vergadering of lezing te organiseren. Het traditionele karakter maakt de zaal tot een van de mooiere ruimtes van het pand. De Vergaderzaal is bovendien de ideale ruimte om een diner te organiseren.

De Kelder

De Kelder is vergelijkbaar met de hiervoor besproken Kroegzaal. Tijdens feesten staat de Kelder vol en de zaal blijft tot in de laatste uurtjes open.

Tijdens de Open Introductie worden in de Kelder veel feesten en afterparty’s georganiseerd.

Ieder vrijdag gaat de Kelder open voor het Vrijdag Nacht Café. Studenten uit heel Nijmegen komen hierbij regelmatig langs. Het professionele muzieksysteem en de vele discolampen zorgen voor een druk bezocht feest tot in de late uurtjes.

De Kroegzaal

De Kroegzaal wordt gebruikt voor open feesten en activiteiten waar een grotere zaal voor gewenst is.

De Kroegzaal wordt vaak gebruikt voor evenementen die sponsoren aangaan. Daarbij valt te denken aan een bedrijvendag waar stands opgezet worden, een lezing en allerhande trainingen.

Wanneer open feesten georganiseerd worden, wordt de Kroegzaal vanwege de drukte in combinatie gebruikt met de kelder. Let op: in deze zaal bevindt zich geen verwarming!

Zakelijk