Slaapplek open introductie

Gaat de introductie bijna van start en zoek je een slaapplek? Stop dan nu met zoeken! Wij bieden bij Carolus Magnus slaapplekken aan tijdens de open introductie.
studentenvereniging nijmegen
Carolus Magnus studentenvereniging

Nog even en de Open Introductie gaat van start: ook wel, de mooiste week van je studententijd. Heb jij nog geen kamer en geen zin om bij je ouders te slapen? Wil je niet de hele week op en neer reizen? Wil je weten hoe het is om écht student te zijn? Wil je kennis maken met het verenigingsleven? Wil je meer mensen ontmoeten dan alleen je studiegenoten? Wil jij jouw Introductieweek nog vetter maken? Stop dan nu met zoeken!

Wij bieden bij Carolus Magnus slaapplekken aan tijdens de Open Introductie, zodat jij meteen omgedoopt kan worden tot écht Nijmeegs student. De slaapplekken die wij aanbieden zijn allemaal op een top locatie: vanuit de kroeg kun je naar huis rollen. Los van de praktische zaken is dit ook de uitgelegen kans om meer mensen te ontmoeten in Nijmegen.

Heb je vragen? Of wil je je aanmelden? Stuur dan een mailtje naar openintrocie@gmail.com. Vermeld in de mail je voor- en achternaam om je aan te melden, dan regelen wij een slaapplek voor je.

Ledeninformatie