Ben je op zoek naar een kamer?

Als je op zoek bent naar een leuk studentenhuis in Nijmegen, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Onze vereniging draait om jaarclubs (allemaal studenten die in hetzelfde jaar lid zijn geworden als jij), maar voornamelijk om disputen.
studentenvereniging nijmegen
Carolus Magnus studentenvereniging

Als je op zoek bent naar een leuk studentenhuis in Nijmegen, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Onze Vereniging draait om jaarclubs (allemaal studenten die in hetzelfde jaar lid zijn geworden als jij), maar voornamelijk om disputen. Hier zijn mensen van allerlei leeftijden lid, van eerstejaars tot pas-afgestudeerden. Deze vriendengroep is daardoor heel divers. Onze Vereniging heeft tien mannendisputen en zeven vrouwendisputen. Veel van hen hebben een huis, waar ze met een aantal van hun leden wonen.

De kamerverhuur van deze dispuutshuizen wordt via onze disputen geregeld. Als je interesse hebt om in een dispuutshuis te wonen, dan kan je hen zelf benaderen. De mannendisputen zijn H.O.E.K., de Tempeliers, de Gong, A.V.I.S., Durendal, W.I.N.G., Widukind, Elegast, Olifant en Baldr. De vrouwendisputen zijn F.I.E.R.A., Nausikaä, D.I.A.N.A., Circe, S.A.G.A., M.A.R.I.K.E.N. en Eileithyia.

Meer informatie over de disputen kun je vinden op de pagina over disputen. Neem vooral ook een kijkje op hun Facebook- en Instagrampagina’s om een beter beeld te krijgen! Hun telefoonnummers en e-mailadressen staan op hun eigen website. Je kunt hen altijd even bellen of mailen om te vragen of er binnenkort een kamer vrijkomt. Ook kun je hen benaderen als je een keertje mee wilt kijken bij een borrel of dispuutsavond.

Als je je al wil inschrijven bij Carolus Magnus kan dat via de inschrijfpagina. Als je nog vragen hebt, kun je altijd mailen naar abactis@carolusmagnus.nl.

Ledeninformatie