Lid worden?

Waarom zou je lid worden bij Carolus? Bekijk de antwoorden op verschillende vragen op deze pagina.
Carolus Magnus studentenvereniging

Via social media delen wij door het jaar heen verschillende berichten met activiteiten die wij organiseren. Hierdoor krijg je een goed beeld van de vereniging. Volg ons @nsvcarolusmagnus dus op Instagram en Facebook! Als je vragen hebt, kun je altijd mailen naar info@carolusmagnus.nl. Ook kun je in de zomervakantie langskomen op anderhalvemeter-borrelavonden op ons terras, om de sfeer bij Carolus te proeven. 

De inschrijvingen openen binnenkort. 

Als je je inschrijft bij onze vereniging, leer je snel nieuwe mensen kennen. Dat is leuk en belangrijk om je snel thuis te voelen in Nijmegen! Veel activiteiten binnen het Nijmeegse studentenleven zijn geannuleerd door corona. Het voordeel van lid worden bij Carolus is dat je dat je alle feestjes en borrels – al is het op anderhalvemeter afstand – toch gewoon kunt meemaken! Je kan gewoon deelnemen aan digitale en kleinschalige activiteiten, zoals de borrelavonden op ons terras. Ook kun je al gaan meelopen bij disputen. Zo bouw je toch een netwerk op binnen je nieuwe studentenstad en kun je zelfs tijdens corona een echte studententijd beleven.

Ja, dat kan. We begrijpen het als je nog niet uit huis gaat in verband met corona. Carolus zal digitale activiteiten gaan organiseren, hieraan kun je gewoon vanaf thuis meedoen. Tijdens de Fleurtijd eind september is het wel belangrijk dat je in Nijmegen bent en hier een logeeradres hebt.

Carolus is de oudste, grootste en meest traditionele vereniging van Nijmegen. Sinds 1928 zijn wij niet meer weg te denken uit het Nijmeegs studentenleven. Onze Vereniging bestaat uit verschillende commissies, onderverenigingen en sportteams. Daarnaast vorm je in je eerste jaar een jaarclub én kun je lid worden van een dispuut. Er zijn tien mannen- en zeven vrouwendisputen, met ieder hun eigen identiteit. Hierdoor is er voor ieder wat wils! Dit alles maakt ons de meest veelzijdige studentenvereniging van Nijmegen.

Ledeninformatie