De Kroegband

Carolus Magnus studentenvereniging

Wat is nou mooier dan de alom bekende kroegketsers mee te zingen met een echte band? Op onze mooie Vereniging speelt de Kroegband geregeld om deze behoefte te bevredigen, en met succes! Deze mooie ondervereniging zorgt ervoor dat ook muzikaal talent een goede plek krijgt binnen de Vereniging. Iedereen die het leuk vind om tijdens het drinken van goudgele rakkers ook nog muziek te maken is welkom. We treden binnen en buiten de Vereniging op, vooral tijdens gala’s en gemeenschappelijke dispuutsavonden.

Daarnaast komen wij eens per jaar uit voor Carolus op het AHC-Songfestival: een Songfestival met alle zusterverenigingen. Een ongelofelijke mogelijkheid om op te treden voor honderden mensen. Denk aan de hitjes zoals BiertjeLentezon en Vinger van een Carolinger. Succesvol zijn ze zonder twijfel, vraag dat maar aan menig Carolinger. Ondanks dat we elk jaar met het beste lied komen wordt ons de winst meestal niet gegund. Wat wij natuurlijk niet erg vinden, want iedereen weet dat je beter tweede kunt worden op het Songfestival.

Ondanks een actieve band is er altijd plek voor meer muzikaal talent, ben jij geïnteresseerd en wil je een keer meespelen? Bezoek dan eens een van onze wekelijkse repetities!

Met muzikale groet,

L.H.M. Stubbé

Vice-Praeses van de Kroegband h.t.

De Vereniging