De Nihilistenvereniging

Carolus Magnus studentenvereniging

De Nihilistenvereniging, wat is dat nou?

In tegenstelling tot wat de naam doet denken, blijven wij sinds onze oprichting in 1973 zeker niet onopgemerkt. Eigenlijk zou men ons als Nihilistenvereniging meer kunnen zien als een beetje van alles, en daarmee de beste combinatie die u zich maar kunt bedenken. Wij zijn een ondervereniging van De Kroeg waar iedereen die niet aan verplichtingen vast wil zitten, maar toch graag actief wil blijven bij de N.S.V., zich bij kan aansluiten. Met ons gemengde karakter, een grote variatie aan jaarlagen en ruim honderd leden is er voldoende gelegenheid om andere Kroegleden zonder dispuut te leren kennen en samen het beste te halen uit je studententijd! Zo zien wij elkaar twee à drie keer per week bij (vrijblijvende) activiteiten, borrels, feesten en toernooien, maar is er ook ruimte om samen uitgebreide koffiepauzes te houden (in een poging tot studeren) of de Bbio (bierbuik in opleiding) er af te trainen in de sportschool.

Lijkt het jou wel wat om fanatiek bakken te vouwen op De Kroeg, maar vind je het ook chill om een week over te kunnen slaan als je écht studiepunten binnen moet harken? Kom een keertje met ons mee borrelen! Wie weet bevalt het wel zo goed dat je, ondanks alle tenta’s, je ruggengraat binnen de kortste keren verliest en nooit meer een borrel met ons wil missen.

Contact opnemen om een keertje met ons mee te borrelen kan via bestuurnvcm@gmail.com of je kan een kijkje nemen op onze insta @nihilistencm!

F.C.B. Poiron

Praeses h.t.

Abactiaat: Dennenstraat 8, 6543JS Nijmegen

De Vereniging