Vrouwen Immer Vrij

Carolus Magnus studentenvereniging

V.I.V.: wie en wat zijn wij?

In tegenstelling tot wat onze jonge leeftijd, sedert 17 mei 2022, zou doen vermoeden, zijn wij zeer aanwezig op de Kroeg. Eigenlijk zou men ons het beste kunnen omschrijven als een vrolijke mix van alles, en daarmee volgens ons het leukste samengeraapte zooitje dat je je maar kan bedenken. Wij zijn een vrouwelijke ondervereniging van de Kroeg waar iedereen die niet aan verplichtingen vast wil zitten, maar toch een waar Kroeghart heeft, zich bij kan aansluiten. Met onze verschillende karakters, een grote variatie aan jaarlagen en ruim zeventig vrouwen sterk, is er voldoende gelegenheid om andere vrouwen te leren kennen en samen het beste te halen uit je studententijd met vriendschappen voor het leven! Juist door ons grote aantal en verschillende persoonlijkheden, zal je je nooit vervelen op een borrel en je altijd op je plek voelen! Immers, met zoveel verschillende meiden is er altijd wel iemand met wie je klikt.

Zo zien wij elkaar in een gewone week twee à drie keer per week bij activiteiten, borrels, feesten en toernooien. Ook organiseren we andere activiteiten zoals moeder-dochterdag en een jaarlijks datediner. Natuurlijk is er ook ruimte om samen uitgebreide koffiepauzes te houden (in een poging tot studeren) of de genuttigde pretcilinders eraf te trainen in de sportschool om vervolgens weer met een fles wijn bij Faber te zitten. Elke donderdag van 21:00u tot 23:30u borrelen wij bij Café Daen, om vervolgens DNC op stelten te zetten. 

Lijkt het jou wel wat om met ons te borrelen, maar vind je het ook chill om een week of 2 wat over te kunnen slaan als je toch echt je tentamens moet halen of even moet bijkomen? Je bent altijd, gedurende het hele jaar, welkom om een kijkje te komen nemen. Neem vooral een kijkje op onze Instagram @v.i.v.cm of stuur Fenna een berichtje op 06 48 73 61 77.

Met vrije vrouwelijke groet,

I.H. Bosmans

praeses h.t.

 

Abactiaat:

M. Kládler

Keizer Karelplein 24, 6511NH te Nijmegen

De Vereniging